Menu
Your Cart

1кг. Psittacus Lory Gel

Този продукт е пълноценна храна, предназначена за  папагали от подсемейството  на Лоритата(Loris и Loriquitos). Съдържа лесно усвояеми  съставки, специфични за диетата на Лоритата, за добър апетит и постигане на максимално качество на оперението. Препоръчваме  Lory Gel да се комбинира едновременно с Lory Nectar. Заедно и двата продукта позволяват да се покрият по подходящ начин специфичните хранителни нужди на различните видове Лорита във всеки един етап, като сами регулират  поглъщането на повече или по-малко количество от всеки продукт.


Препоръки:

Препоръчително е  Lory Gel и Lory Nectar да се предлагат едновременно в отделни хранилки. За предпочитане е те да бъдат в суха форма, въпреки че могат да се предлагат и в смес с вода под формата на кремообразна суспензия. Важно е да почиствате хранилките  ежедневно. В топли условия, ако продуктът се предлага разреден, препоръчително е продуктът да се подновява повече от веднъж на ден. Препоръчваме всеки ден да се поднасят  пресни плодове на птиците. Не е необходимо да добавяте витамино-минерална добавка към храната на  папагали, които основно се хранят с Lory Gel и Lory Nectar.


Ежедневно потребление:

Ежедневната консумация варира от 7 до 10 гр. гел и сух нектар на 100 g телесно тегло.


Съставки :

Фруктоза, зърнени култури, продукти и субпродукти от маслодайни семена и плодове, растителни масла, прашец, продукти от зърнени култури и субпродукти, бобови семена, минерали, продукти от корени и грудки, дехидратиран хибискус, дехидратирано пълномаслено яйце , инулин (0.05%)


Добавки:

Смеси от аромати (съдържа екстракт от Юкa 0,015%); Екстракт от Розмарин;  цветен екстракт / сепиолит / Естествени екстракти, богати на токофероли, палмитил-6-аскорбинова киселина / съединения на олигоелементите (хелати на желязо, мед, манган и цинк, безводен калциев йодат и хидроксилиран селенометионинов аналог) / Витамини, провитамини (А, D3, Е, С, К, В1, В2, В6, В12, пантотенова киселина, ниацин, фолиева киселина, биотин, холин хлорид, В- каротин, бетаин безводен)


Аналитични съставки:

Влажност 7.0%, Суров протеин 17.0%, Сурови масла и мазнини 8.0%, Сурови влакнини 3.4%, Сурова пепел 3.9%

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.

Етикети: