Menu
Your Cart

100ml. Дезинфектант супер концентрат F10

100ml. Дезинфектант супер концентрат  F10
100ml. Дезинфектант супер концентрат F10
49.00лв.
без ДДС: 49.00лв.
  • Stock: In Stock
  • КОД: 78552

F10  Дезинфектант  суперконцентрат

Този уникален продукт е препоръчан и използван от специалисти  ветеринари, развъдчици  и  собственици на папагали по целия свят, те се довериха на F10, ето защо и вие трябва!

* F10 е изключително ефективен срещу болести по птиците, като птичи грип, PBFD и Psittacosis, унищожава бактерии, вируси, гъбички и спори.

* F10 е нетоксичен и биоразградим и няма да корозира метали или да раздразни очите и кожата. Всъщност последните тестове  на ЕС за екологична опасност му дадоха рейтинг „нулева опасност“.

* Използвайте F10 за почти всичко – дезинфекциране на подове, клетки, кацалки и играчки; зони за приготвяне на храна ; в инкубатора, измиване на яйца и обеззаразяване на ръцете.

* F10 може да се прилага като  фин спрей в помещения под форма на мъгла за премахване на микроби във въздуха ,като гъбични спори и вируси или когато  има болни птици ,  да се предотврати кръстосано заразяване.

Начин на употреба:

F10SC се разрежда с чиста вода и се нанася като измиване, или чрез спрей или мъгла, и се оставя да  изсъхне.

За обща дезинфекция на твърди повърхности и хранителни контейнери  за унищожаване на бактерии и дрожди – 2ml в 1 литър вода (1: 500)

За високо ниво на дезинфекция на твърди повърхности, оборудване и въздушни пространства за убиване на бактерии, дрожди, гъби и повечето вируси – 4ml в 1 литър  вода(1: 250)

За използване срещу най-устойчивите вируси, напр. PBFD и Parvovirus – 8ml в 1 литър вода (1: 125)

Концентратът има срок на годност 3 години от датата на производство и разреденият разтвор може да се съхранява поне 6 месеца, при условие, че не е замърсен по никакъв начин.

Състав:

Четвъртични амониеви и бигуанидинови съединения (5.8%) нетоксични амфолитични реагенти и секвестранти

Съхранение:Да се съхранява под 30 ° С в сухи и тъмни помещения.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.