Menu
Your Cart

50мл. Жив пробиотик - POTENT BREW

50мл. Жив пробиотик - POTENT BREW
50мл. Жив пробиотик - POTENT BREW
24.00лв.
без ДДС: 24.00лв.
  • Stock: In Stock
  • КОД: 5645

Този продукт е жив пробиотик, който ще увеличи енергията в размножителния период, ще увеличи оцеляването на малките и ще подобри чревната флора на всяка болна или стресирана птица. Поради естеството на този продукт, той може да се съхранява отворен само за 2-3 месеца, преди да започне да губи ползите си или веднъж отворен 3 - 4 седмици.

Съставки:
Витамин А 160 000 IU
Витамин D3 25 000 IU
Витамин E 3 000 mg
Витамин С 4 000 mg

Как да използвате:
Във вода - 5мл на 1 литър вода или половин милилитър на 100мл вода
Използвайте по-ниските дози в райони с твърда вода
На мека храна - 1ml на 1kg телесно тегло.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.