Menu
Your Cart

Насипни храни

Brand: Tidymix
Този микс съдържа седем различни горски плодове, на които птиците могат да се насладят . Нарязани на кубчета те са прекрасно естествено, здравословно лaкомство, за което се знае, че е от полза за храносмилателната система.Червените боровинки са отличен източник на фибри, които поддържат храносм..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
Brand: Tidymix
Тези малки парченца плодове нарязани на кубчета са прекрасно естествено, здравословно лaкомство, за което се знае, че е от полза за храносмилателната система.Съставки:кубчета кайсии, смесени лозови плодове, фурми, ананас, папая, чипс от банан...
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
Brand: Tidymix
Тези малки парченца папая нарязани на кубчета са прекрасно естествено, здравословно лaкомство, за което се знае, че е от полза за храносмилателната система.Съставки:100% папая..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
100гр. Здравословно лакомство тропически плодове 100гр. Здравословно лакомство тропически плодове
Най-продавани
Brand: Tidymix
Плодовете играят важна роля за осигуряването на добре балансиран хранителен режим. Този тропически плодов микс обединява четири от най-популярните тропически плодове, папая, манго, ананас и кокос.Плодовете съдържат много витамини и минерали, а същевременно са с ниско съдържание на калории, коет..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
Brand: Tidymix
Зеленчуците са от съществено значение в хранителния режим на птиците. Този микс е пълен с основни витамини, минерали и е с високо съдържание на фибри.Цвеклото е богато на фибри, които подпомагат храносмилането и е известно, че повишават антиоксидантните ензими и белите кръвни клетки.Морковите с..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
Brand: Psittacus
Този продукт е универсална формула за средни и големи папагали като Амазони, Жако, Какаду, Ари, Александри и др,, формулиран е за поддръжка на домашните ви любимци и развъдни двойки  по време на не-репродуктивния периоди. Съставът и отговаря на хранителните изисквания на птиците за този етап. Н..
15.00лв.
без ДДС:15.00лв.
Brand: Psittacus
Psittacus Calcium Grit ( едрозърнест ) е допълнителна добавка за средни и големи птици от семейството на папагалите.Улеснява коригирането на недостиг на калций в семенните смески и на увеличените нужди от калций, по време на снасянето.Птиците са напълно способни да регулират приема на бог..
6.00лв.
без ДДС:6.00лв.
Brand: Psittacus
Този продукт е специална формула за развъдния период на средни и големи видове папагали ( Амазони , Жако, Ари, Какаду).Употреба :Този продукт е предназначен за репродуктивния стадий на средни и големи видове папагали . Целта му е да стимулира възпроизводството. Съдържа високи нива на протеин с подхо..
15.00лв.
без ДДС:15.00лв.
Съдържание:Този продукт е богат източник на протеини, аминокиселини, минерали и ензими. Протеините спомагат за изграждането на здрави мускули, кожа, пера и нокти. Минералите които присъстват в кълновете са много лесно усвояеми от организма. Eнзимите са в пъти повече, от колкото п..
7.00лв.
без ДДС:7.00лв.
Разнообразна и балансирана смес, която отговаря на хранителните нужди на средни и големи папагали. Подходяща за Африканските папагали, включително Африкански сив папагал( Жако ), Сенегали и други...Всички основни хранителни вещества присъстват в правилните пропорции...
8.00лв.
без ДДС:8.00лв.
Разнообразна и балансирана смес, която отговаря на хранителните нужди на средни и големи папагали. Всички основни хранителни вещества присъстват в правилните пропорции...
6.00лв.
без ДДС:6.00лв.
Разнообразна и балансирана смес, която отговаря на хранителните нужди на малки и средни папагали. Подходяща за Корели, Розели и други..Всички основни хранителни вещества присъстват в правилните пропорции...
8.00лв.
без ДДС:8.00лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)