Menu
Your Cart

Промоции

БЪРЗО ДЕЙСТВАЩ - еднопроцентов разтвор унищожава бактериите при време за контакт - пет минути, а високоустойчивите парвовируси - за период от десет минути. ПРЕПОРЪЧВАН - за унищожаване на всички видове вируси, включително Коронавирус.ЛЕСЕН ЗА ПРИЛАГАНЕ - разтваря се в чешмяна вода, пр..
11.00лв.
без ДДС:11.00лв.
1кг. Psittacus Hand Feeding High Energy: за ръчно хранане 1кг. Psittacus Hand Feeding High Energy: за ръчно хранане
Най-продавани
Brand: Psittacus
 Този продукт е предназначен за ръчно хранене на папагали, които се нуждаят от високо съдържание на мазнини, като Африкански Сив папагал, всички видове Ари, Сенегали и други папагали (Psittacus, Ara, Poicephalus и т.н.) от момента, в който перата започнат да се показват. Съдържа най-подходящите..
25.00лв.
без ДДС:25.00лв.
Brand: Psittacus
Psittacus High Energy ( високо енергийна ) храна за ръчно хранене 5 кг., подходяща за Африкански Сив папагал, всички видове Ари и Сенегалски папагалиУпотреба:Този продукт е предназначен за ръчно хранене на папагали, които се нуждаят от високо съдържание на мазнини, като Африкански Сив папагал, всичк..
80.00лв.
без ДДС:80.00лв.
Brand: Psittacus
Psittacus High Protein ( високо протеинова ) храна за ръчно хранене 5 кг., подходяща за Амазонки,Какаду,Корели,Розели, Зелено бузи папагали, Кайки, Вълнисти, Александри.Употреба:Тази храна е специално разработена и използвана с отличен успех в една от водещите ферми за развъждане на африкански Сив п..
80.00лв.
без ДДС:80.00лв.
1кг. Питателни варива от нашата Ферма за папагали 1кг. Питателни варива от нашата Ферма за папагали
Най-продавани
Този продукт съдържа 20 здравословни балансирани съставки. Лесен за приготвяне, с ниско съдържание на мазнини, с високо съдържание на протеини и 100% годни за консумация. Сместа има кафяв ориз и пълнозърнести семена, както и 20 различни варива, грах, леща, фасул и други. Чудесен източ..
15.00лв.
без ДДС:15.00лв.
Mасло от екстракт от плодове на палмови ядки – е направено от органични съставки, страхотен продукт за вашия папагал.Направен от естествени източници на храна на Африканския сив папагал.Palm Fruit Oil може да подобри състоянието и цвета на оперението на папагала ви , може също да го изпо..
20.00лв.
без ДДС:20.00лв.
Brand: Psittacus
Psittacus Micro Formula.- за Вълнисти, Корели,Неразделки , малки папагалчета и неофемиУпотреба:Този продукт е предназначен за видове  като Вълнисти, Корели,Неразделки , малки папагалчета и неофеми. Поддържащите храни са формулирани, за ежедневна консумация от  домашните ви  любимци и ..
18.00лв.
без ДДС:18.00лв.
Brand: Psittacus
Този продукт е пълноценна храна за канарчета. Птиците получават всички необходими хранителни вещества, за да се насладят на оптимално здраве, отлична енергичност и отлично качество на оперението.Формулата за поддържане е произведена за малки птици и трябва да се дава през периода на репродуктив..
16.00лв.
без ДДС:16.00лв.
Brand: Psittacus
Употреба:Този продукт е предназначен за видове  като Вълнисти, Корели,Неразделки , малки папагалчета и неофеми. Поддържащите храни са формулирани, за ежедневна консумация от  домашните ви  любимци и развъдни двойки  извън размножителния период. Съставът им отговаря на хранителнит..
75.00лв.
без ДДС:75.00лв.
Brand: Psittacus
Тази храна е предназначена за птици с по-дребни размери като Корели, Розово Какаду ,Аратинга, Розела, Вълнисти папагали, Неразделки, Неофеми.Тя е предназначена като допълнение към диетата на подрастващите папагали.Ежедневната консумация зависи от броя и етапа на развитие на малките , отглеждани от р..
22.00лв.
без ДДС:22.00лв.
Brand: Psittacus
Този продукт е предназначен за ръчно хранене на новородени гълъби. От вторият им ден до 7-8 дневна възраст.Неговата много висока хранителна концентрация (45% CP и 42% GB) го прави подходящ и за ръчно отглеждане на всички видове зърноядни гнездящи птици от раждането до 5-8-дневна възраст. С него..
25.00лв.
без ДДС:25.00лв.
Brand: Psittacus
Предназначен е за ръчно отглеждане на  Какаду (с изключение на какаду от родовете Probosciger и Calyptorhynchus ).Това е каша за продължаване, формулирана да съставлява 100% от храната на папагала, която трябва да се използва от момента, в който фоликулите с пера се появят д..
85.00лв.
без ДДС:85.00лв.
Показва 1 до 12 от 32 (3 страници)