Menu
Your Cart

Пъзел за папагали от акрил : 7см

Пъзел за папагали от акрил : 7см
Пъзел за папагали от акрил : 7см
25.00лв.
без ДДС: 25.00лв.
  • Stock: In Stock
  • КОД: 3534

Този продукт е предназначен за да насърчи забавлението по време на хранене на папагала Ви, давайки му много умствена стимулация. Вие можете лесно да поставите ядливи награди и лакомства  вътре в играчката и да се забавлявате заедно с папагала Ви.

Размери:


Дълбочина 7см 
Ширина 7см 


Материали:
акрил, метал, мрамор

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.