Menu
Your Cart

250гр. Сусамови пръчици - оригинал

250гр. Сусамови пръчици - оригинал
Най-продавани
250гр. Сусамови пръчици - оригинал
8.00лв.
без ДДС: 8.00лв.
  • Stock: In Stock
  • КОД: 24243

Тези Tidymix  сусамени пръчици освен много вкусни, също така са и пълни с въглехидрати, които осигуряват на папагала дълготраен прилив на енергия.

Съдържат калций чудесен за подпомагане изграждането на здрави кости;

Фосфор, използван за освобождаване на енергия от мазнини; 

Фибри, които подпомагат храносмилателната система и

протеини, които папагалът използва, за да поддържа мускулите си силни.


Съставки:

семена от сусам

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.