Menu
Your Cart

Витамини, минерали и козметика

БЪРЗО ДЕЙСТВАЩ - еднопроцентов разтвор унищожава бактериите при време за контакт - пет минути, а високоустойчивите парвовируси - за период от десет минути. ПРЕПОРЪЧВАН - за унищожаване на всички видове вируси, включително Коронавирус.ЛЕСЕН ЗА ПРИЛАГАНЕ - разтваря се в чешмяна вода, пр..
11.00лв.
без ДДС:11.00лв.
Brand: Versele Laga
Този продукт е спрей, предотвратяващ скубането на пера при птиците. Използва се за отучване на птиците, които са започнали да се обезобразяват като изскубват сами перата си, както и за предотвратяване скубането на перата на малките пилета от родителите им.Много и различни могат да бъдат причините во..
22.00лв.
без ДДС:22.00лв.
Brand: Psittacus
Psittacus Calcium Grit ( едрозърнест ) е допълнителна добавка за средни и големи птици от семейството на папагалите.Улеснява коригирането на недостиг на калций в семенните смески и на увеличените нужди от калций, по време на снасянето.Птиците са напълно способни да регулират приема на бог..
6.00лв.
без ДДС:6.00лв.
Този продукт подобрява състоянието на перата, помага на птиците да преминат лесно през период на линеене и може да помогне за предотвратяване скубането им.Приложение: Малки единични домашни птици (пъпки / канарчета) - по една щипка дневно върху семена. Големи домашни птици (папагали) - чет..
19.00лв.
без ДДС:19.00лв.
100гр. Psittacus General Recovery - Помощ при болни или ранени птици 100гр. Psittacus General Recovery - Помощ при болни или ранени птици
Най-продавани
Brand: Psittacus
Psittacus General Recovery  е уникален продукт  разработен да бъде източник на хранителни вещества, които се асимилират лесно. Предназначен е  да се използва като хранителна помощ при болни или ранени птици в процеса на възстановяване.-Перфектен за възстановяване на птици-Високо ..
18.00лв.
без ДДС:18.00лв.
Този продукт е жив пробиотик, който ще увеличи енергията в размножителния период, ще увеличи оцеляването на малките и ще подобри чревната флора на всяка болна или стресирана птица. Поради естеството на този продукт, той може да се съхранява отворен само за 2-3 месеца, преди да започне да губи п..
24.00лв.
без ДДС:24.00лв.
500ml Mасло от екстракт от плодове на палмови ядки: Parrot Palm Nut Fruit
РАЗПРОДАДЕНО
Детайли за продукта:Parrot Palm Nut Fruit Extract Oil – 500ml – Mасло от екстракт от плодове на палмови ядки – е направено от органични съставки, страхотен продукт за вашия папагал.Направен от естествени източници на храна на Африканския сив папагал.Palm Fruit Oil може да подобри състояни..
25.00лв.
без ДДС:25.00лв.
Хранителна добавка с витамини B, A, E, D3 в течна форма за допълване на липсващата част от макроелементи, микроелементи и витамини в хранителния режим на Вашата птица.Тази добавка е най-доброто на пазара за вашите птици. Може да се използва за всички видове папагали и други екзотични птици.Концентра..
27.00лв.
без ДДС:27.00лв.
Brand: Versele Laga
Витамините и аминокиселините са извънредно важни за птиците, защото принадлежат   към   регулиращите   вещества,  които контролират всички функции на тялото.Omni-Vit – пълен комплекс от аминокиселини и витамини за добра кондиция.OMNI-VIT е продукт за подобряване на..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Ние ви представяме VETWORMS , хранителна добавка, напълно естествена, която ще ви помогне да елиминираме чревните паразити.Дозировка:Добавяйте 3мл от течността на половин литър вода...
24.00лв.
без ДДС:24.00лв.
Ядлива кацалка с калций 26см
Най-продавани
Brand: Benelux
Голямата ядлива вълнообразна кацалка направена от истински калции, осигурява не само забавно място за кацане, но се грижи и за стъпалата, човката и ноктите на вашите папагали.Размери:Дължина 26см Диаметър (приблизително) 5см ..
16.00лв.
без ДДС:16.00лв.
Ядлива кацалка с калций 27см
Най-продавани
Brand: Benelux
Голямата ядлива кацалка направена от истински калции, осигурява не само забавно място за кацане, но се грижи и за стъпалата, човката и ноктите на вашите папагали.Размери:Дължина 27см Диаметър (приблизително) 5см ..
17.00лв.
без ДДС:17.00лв.
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)