Menu
Your Cart

Витамини, минерали и козметика

БЪРЗО ДЕЙСТВАЩ - еднопроцентов разтвор унищожава бактериите при време за контакт - пет минути, а високоустойчивите парвовируси - за период от десет минути. ПРЕПОРЪЧВАН - за унищожаване на всички видове вируси, включително Коронавирус.ЛЕСЕН ЗА ПРИЛАГАНЕ - разтваря се в чешмяна вода, пр..
11.00лв.
без ДДС:11.00лв.
Brand: Versele Laga
Този продукт е спрей, предотвратяващ скубането на пера при птиците. Използва се за отучване на птиците, които са започнали да се обезобразяват като изскубват сами перата си, както и за предотвратяване скубането на перата на малките пилета от родителите им.Много и различни могат да бъдат причините во..
22.00лв.
без ДДС:22.00лв.
Brand: Psittacus
Psittacus Calcium Grit ( едрозърнест ) е допълнителна добавка за средни и големи птици от семейството на папагалите.Улеснява коригирането на недостиг на калций в семенните смески и на увеличените нужди от калций, по време на снасянето.Птиците са напълно способни да регулират приема на бог..
6.00лв.
без ДДС:6.00лв.
100гр. Psittacus General Recovery - Помощ при болни или ранени птици 100гр. Psittacus General Recovery - Помощ при болни или ранени птици
Най-продавани
Brand: Psittacus
Psittacus General Recovery  е уникален продукт  разработен да бъде източник на хранителни вещества, които се асимилират лесно. Предназначен е  да се използва като хранителна помощ при болни или ранени птици в процеса на възстановяване.-Перфектен за възстановяване на птици-Високо ..
18.00лв.
без ДДС:18.00лв.
Този продукт е жив пробиотик, който ще увеличи енергията в размножителния период, ще увеличи оцеляването на малките и ще подобри чревната флора на всяка болна или стресирана птица. Поради естеството на този продукт, той може да се съхранява отворен само за 2-3 месеца, преди да започне да губи п..
24.00лв.
без ДДС:24.00лв.
500ml Mасло от екстракт от плодове на палмови ядки: Parrot Palm Nut Fruit
РАЗПРОДАДЕНО
Детайли за продукта:Parrot Palm Nut Fruit Extract Oil – 500ml – Mасло от екстракт от плодове на палмови ядки – е направено от органични съставки, страхотен продукт за вашия папагал.Направен от естествени източници на храна на Африканския сив папагал.Palm Fruit Oil може да подобри състояни..
25.00лв.
без ДДС:25.00лв.
Създаването и стабилизирането на здрава чревна среда е съществен аспект за здравето на папагалите. Продуктът BIOENTERO+, създаден от Италиянската компания BioVetLine, доказано подкрепя тези важни цели както по време на началната чревна колонизация след излюпването на пиленцата, така и като част от у..
28.00лв.
без ДДС:28.00лв.
200гр. Aминокиселини и витамини за птици: OMNI-VIT
Ново
Brand: Versele Laga
Витамините и аминокиселините са извънредно важни за птиците, защото принадлежат   към   регулиращите   вещества,  които контролират всички функции на тялото.Omni-Vit – пълен комплекс от аминокиселини и витамини за добра кондиция.OMNI-VIT е продукт за подобряване на..
28.00лв.
без ДДС:28.00лв.
Калциева добавка с екстракти от фитотерапевтични растения и хвощ. Калциевата добавка на прах е обогатена с екстракти от фитотерапевтични растения и хвощ. Тези компоненти извършват реминерализиращо действие върху организма на вашата птица.  Минералите, съдържащи се в тази добавка, са важни ..
38.00лв.
без ДДС:38.00лв.
Brand: Versele Laga
Витамините и аминокиселините са извънредно важни за птиците, защото принадлежат   към   регулиращите   вещества,  които контролират всички функции на тялото.Omni-Vit – пълен комплекс от аминокиселини и витамини за добра кондиция.OMNI-VIT е продукт за подобряване на..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Ние ви представяме VETWORMS , хранителна добавка, напълно естествена, която ще ви помогне да елиминираме чревните паразити.Дозировка:Добавяйте 3мл от течността на половин литър вода...
24.00лв.
без ДДС:24.00лв.
Ядлива кацалка с калций 26см
Най-продавани
Brand: Benelux
Голямата ядлива вълнообразна кацалка направена от истински калции, осигурява не само забавно място за кацане, но се грижи и за стъпалата, човката и ноктите на вашите папагали.Размери:Дължина 26см Диаметър (приблизително) 5см ..
16.00лв.
без ДДС:16.00лв.
Показва 1 до 12 от 27 (3 страници)