Menu
Your Cart

1кг. Питателни варива от нашата Ферма за папагали

1кг. Питателни варива от нашата Ферма за папагали
1кг. Питателни варива от нашата Ферма за папагали
Най-продавани
1кг. Питателни варива от нашата Ферма за папагали
1кг. Питателни варива от нашата Ферма за папагали
1кг. Питателни варива от нашата Ферма за папагали
15.00лв.
без ДДС: 15.00лв.
  • Stock: In Stock
  • КОД: 2244

Този продукт съдържа 20 здравословни балансирани съставки. Лесен за приготвяне, с ниско съдържание на мазнини, с високо съдържание на протеини и 100% годни за консумация. Сместа има кафяв ориз и пълнозърнести семена, както и 20 различни варива, грах, леща, фасул и други. Чудесен източник на протеини и много високо съдържание на естествени хранителни вещества.


Нашата препоръка за употреба:

Тези култури трябва да се подлагат задължително на топлинна обработка, защото в суровите или не добре сварени зърна се съдържат отровни и токсични вещества, които разрушават еритроцитите в кръвта.

1.Измиите добре семената, оставете да се накиснат от 1 до 3 часа.

2.Изплакнете със студена вода.

3.Гответе ги от 30 до 45 минути, след което ги оставете да се охладят и прецедете.

Може да се дават в този вид или да им добавите, яйчна храна, плодове, витамини, минерали. Сварените семена са меки и бързо смилаеми, така че хранителните вещества, витамините и минералите са по лесно усвояеми от организма.

Съставки:
Боб шарен, Бял грах,Боб черно око,Нахут, Пшенично зърно, Елда, Царевица за пукане, Кафяв ориз, Зелен грах , Жълт грах, Мунг боб, Пинто фасул,  Фасул, Ечемик , Червена леща, Различни видове бобови семена.
Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.