Menu
Your Cart

1кг. Питателни варива от нашата Ферма за папагали

1кг. Питателни варива от нашата Ферма за папагали
1кг. Питателни варива от нашата Ферма за папагали
1кг. Питателни варива от нашата Ферма за папагали
1кг. Питателни варива от нашата Ферма за папагали
1кг. Питателни варива от нашата Ферма за папагали
12.00лв.
без ДДС: 12.00лв.
  • Stock: In Stock
  • КОД: 2244

Този продукт съдържа 20 здравословни балансирани съставки. Лесен за приготвяне, с ниско съдържание на мазнини, с високо съдържание на протеини и 100% годни за консумация. Сместа има кафяв ориз и пълнозърнести семена, както и 20 различни варива, грах, леща, фасул и други. Чудесен източник на протеини и много високо съдържание на естествени хранителни вещества.


Нашата препоръка за употреба:

Тези култури трябва да се подлагат задължително на топлинна обработка, защото в суровите или не добре сварени зърна се съдържат отровни и токсични вещества, които разрушават еритроцитите в кръвта.

1.Измиите добре семената, оставете да се накиснат от 1 до 3 часа.

2.Изплакнете със студена вода.

3.Гответе ги от 30 до 45 минути, след което ги оставете да се охладят и прецедете.

Може да се дават в този вид или да им добавите, яйчна храна, плодове, витамини, минерали. Сварените семена са меки и бързо смилаеми, така че хранителните вещества, витамините и минералите са по лесно усвояеми от организма.

Съставки:
Боб шарен, Бял грах,Боб черно око,Нахут, Пшенично зърно, Елда, Царевица за пукане, Кафяв ориз, Зелен грах , Жълт грах, Мунг боб, Пинто фасул,  Фасул, Ечемик , Червена леща, Различни видове бобови семена.
Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.