Menu
Your Cart

120мл. Течен калций

Zolcal-D е ветеринаро-медицинска формула от калций и витамин D3. Течната формула е подходяща за всички видове, където е необходим допълнителен калций или витамин D3 и може да се дава директно или чрез питейна вода.

Съдържание:
Минерална храна - Калций Бороглюконат 40% (400 g / литър)
Хранителна добавка Витамин D3 25 000IU / литър


Как да използваме:
Zolcal D осигурява 35 mg калций, 25 IU витамин D3 / ml, плюс 2 mg / ml магнезий.
Използвайте 10ml (2 чаени лъжички) на литър питейна вода или дайте чрез директно приложение  0,1 ml на 100 g тегло на птицата.
Алтернативно изсипете / поръсете върху храна  2,5мл (половин чаена лъжичка) на 250гр храна.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.