Menu
Your Cart

Най-продавани

Brand: Tidymix
Тази Tidymix  комбинация от зеленчуци, съдържа резени от цвекло, резени моркови, тиквени семки и парчета соя. Те са пълни с основни витамини и минерали и са с високо съдържание на фибри. Цвеклото е богато на фибри, които подпомагат храносмилането и е известно, че повишават антиоксид..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
БЪРЗО ДЕЙСТВАЩ - еднопроцентов разтвор унищожава бактериите при време за контакт - пет минути, а високоустойчивите парвовируси - за период от десет минути. ПРЕПОРЪЧВАН - за унищожаване на всички видове вируси, включително Коронавирус.ЛЕСЕН ЗА ПРИЛАГАНЕ - разтваря се в чешмяна вода, пр..
11.00лв.
без ДДС:11.00лв.
Brand: Tidymix
Този микс съдържа седем различни горски плодове, на които птиците могат да се насладят . Нарязани на кубчета те са прекрасно естествено, здравословно лaкомство, за което се знае, че е от полза за храносмилателната система.Червените боровинки са отличен източник на фибри, които поддържат храносм..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
Brand: Tidymix
Тези малки парченца ананас нарязани на кубчета са прекрасно естествено, здравословно лaкомство, за което се знае, че е от полза за храносмилателната система.Съставки:100% ананас..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
Brand: Tidymix
Тези малки парченца плодове нарязани на кубчета са прекрасно естествено, здравословно лaкомство, за което се знае, че е от полза за храносмилателната система.Съставки:кубчета кайсии, смесени лозови плодове, фурми, ананас, папая, чипс от банан...
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
Brand: Tidymix
Тези малки парченца папая нарязани на кубчета са прекрасно естествено, здравословно лaкомство, за което се знае, че е от полза за храносмилателната система.Съставки:100% папая..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
Brand: Tidymix
Зеленчуците са от съществено значение в хранителния режим на птиците. Този микс е пълен с основни витамини, минерали и е с високо съдържание на фибри.Цвеклото е богато на фибри, които подпомагат храносмилането и е известно, че повишават антиоксидантните ензими и белите кръвни клетки.Морковите с..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
250гр. Палмови ядки 250гр. Палмови ядки
Най-продавани
Палмовите ядки са неустоима, питателна и сладка на вкус натурална храна. Те осигуряват добри нива на витамин Е (който повишава имунната система) и магнезий (който подпомага доставката на хранителни вещества).Палмовите ядки трябва да се съхраняват замразени. Високото съдържание на масло в палмов..
13.00лв.
без ДДС:13.00лв.
Brand: Lafeber's
Lafeber NutriBerries Original съдържа само хранителни, естествени съставки, включително напукана царевица, сафлор, фъстъци, семена и други.Всяко от тях съдържа 40-те основни хранителни вещества, препоръчани от д-р TJ Lafeber, които са от съществено значение за здравето на птицата.Топчетата са внимат..
20.00лв.
без ДДС:20.00лв.
3кг. Psittacus Parrot Breeder: Гранула за есенно/зимния сезон 3кг. Psittacus Parrot Breeder: Гранула за есенно/зимния сезон
Ново
Brand: Psittacus
 Концентрацията на протеини, витамини и антиоксиданти в този продукт е по-висока, което го прави идеален за есенно/зимният сезон.Употреба :Предназначена за средни и големи видове папагали Жако, Ара, Амазони и др... Съдържа високи нива на протеин с подходящ аминокиселинен профил за есенно/зимни..
49.00лв.
без ДДС:49.00лв.
3кг. Psittacus Parrot Maintenance: Поддържаща универсална формула 3кг. Psittacus Parrot Maintenance: Поддържаща универсална формула
Очаквана доставка Най-продавани
Brand: Psittacus
Този продукт е универсална формула за средни и големи папагали като Амазони, Жако, Какаду, Ари, Александри и др,, формулиран е за поддръжка на домашните ви любимци и развъдни двойки по време на не-репродуктивния периоди. Съставът и отговаря на хранителните изисквания на птиците за този етап. Не е п..
41.99лв.
без ДДС:41.99лв.
Награда подходяща за всички видове папагали. Ярките им цветове и интересна форма заинтригуват любознателните папагали.Например, скрийте тези лакомства в интерактивни играчки за намиране, наблюдавайте как умният и интелигентен папагал се наслаждава на търсенето им. Съставки:царевично брашно..
11.00лв.
без ДДС:11.00лв.
Показва 1 до 12 от 63 (6 страници)