Menu
Your Cart

250гр. Палмови ядки

250гр. Палмови ядки
250гр. Палмови ядки
Най-продавани
250гр. Палмови ядки
250гр. Палмови ядки

Палмовите ядки са неустоима, питателна и сладка на вкус натурална храна. Те осигуряват добри нива на витамин Е (който повишава имунната система) и магнезий (който подпомага доставката на хранителни вещества).

Палмовите ядки трябва да се съхраняват замразени. Високото съдържание на масло в палмовите ядки означава, че те могат да бъдат замразени без никакво влияние върху вкуса или качеството.

Съставки:
100% палмови ядки (африканска маслена палма, отглеждана в Ява, Индонезия.)
Замразявайте при получаване и размразяване по едно парче, което ще използвате в деня. Както при всеки пресен продукт, ние препоръчваме изплакване преди хранене. За най-добри резултати използвайте в рамките на 12 месеца и не замразявайте продукта повече от веднъж.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.