Menu
Your Cart

Храни

Brand: Tidymix
Тази Tidymix  комбинация от зеленчуци, съдържа резени от цвекло, резени моркови, тиквени семки и парчета соя. Те са пълни с основни витамини и минерали и са с високо съдържание на фибри. Цвеклото е богато на фибри, които подпомагат храносмилането и е известно, че повишават антиоксид..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
250гр. Сусамови пръчици - оригинал
Най-продавани
Brand: Tidymix
Тези Tidymix  сусамени пръчици освен много вкусни, също така са и пълни с въглехидрати, които осигуряват на папагала дълготраен прилив на енергия.Съдържат калций чудесен за подпомагане изграждането на здрави кости;Фосфор, използван за освобождаване на енергия от мазнини; Ф..
8.00лв.
без ДДС:8.00лв.
Brand: Tidymix
Този микс съдържа седем различни горски плодове, на които птиците могат да се насладят . Нарязани на кубчета те са прекрасно естествено, здравословно лaкомство, за което се знае, че е от полза за храносмилателната система.Червените боровинки са отличен източник на фибри, които поддържат храносм..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
Brand: Tidymix
Тези малки парченца плодове нарязани на кубчета са прекрасно естествено, здравословно лaкомство, за което се знае, че е от полза за храносмилателната система.Съставки:кубчета кайсии, смесени лозови плодове, фурми, ананас, папая, чипс от банан...
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
Brand: Tidymix
Тези малки парченца папая нарязани на кубчета са прекрасно естествено, здравословно лaкомство, за което се знае, че е от полза за храносмилателната система.Съставки:100% папая..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
100гр. Здравословно лакомство тропически плодове 100гр. Здравословно лакомство тропически плодове
Най-продавани
Brand: Tidymix
Плодовете играят важна роля за осигуряването на добре балансиран хранителен режим. Този тропически плодов микс обединява четири от най-популярните тропически плодове, папая, манго, ананас и кокос.Плодовете съдържат много витамини и минерали, а същевременно са с ниско съдържание на калории, коет..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
Brand: Tidymix
Зеленчуците са от съществено значение в хранителния режим на птиците. Този микс е пълен с основни витамини, минерали и е с високо съдържание на фибри.Цвеклото е богато на фибри, които подпомагат храносмилането и е известно, че повишават антиоксидантните ензими и белите кръвни клетки.Морковите с..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
Brand: ZuPreem
Tropical Mix за големи папагали предлага вкусна комбинация от ананас, папая, бразилски ядки и кокосови орехи, за да осигури лакомства за онези специални моменти, които споделяте с вашата птица.- Ананасът е с високо съдържание на хранителни вещества, витамини и минерали.- Бразилските ядки са с високо..
17.00лв.
без ДДС:17.00лв.
Brand: Psittacus
Този продукт е универсална формула за средни и големи папагали като Амазони, Жако, Какаду, Ари, Александри и др,, формулиран е за поддръжка на домашните ви любимци и развъдни двойки  по време на не-репродуктивния периоди. Съставът и отговаря на хранителните изисквания на птиците за този етап. Н..
15.00лв.
без ДДС:15.00лв.
250гр. Палмови ядки 250гр. Палмови ядки
Най-продавани
Палмовите ядки са неустоима, питателна и сладка на вкус натурална храна. Те осигуряват добри нива на витамин Е (който повишава имунната система) и магнезий (който подпомага доставката на хранителни вещества).Палмовите ядки трябва да се съхраняват замразени. Високото съдържание на масло в палмов..
13.00лв.
без ДДС:13.00лв.
Brand: Lafeber's
NutriBerries е направен от папая, ананас и манго с добавени витамини и минерали.Всяко едно парченце съдържа 40-те основни хранителни вещества, препоръчани от д-р TJ Lafeber, които са от съществено значение за здравето на птицата. Топчетата са внимателно създадени в точния за папагалите размер, ..
20.00лв.
без ДДС:20.00лв.
Brand: Lafeber's
Lafeber NutriBerries Original съдържа само хранителни, естествени съставки, включително напукана царевица, сафлор, фъстъци, семена и други.Всяко от тях съдържа 40-те основни хранителни вещества, препоръчани от д-р TJ Lafeber, които са от съществено значение за здравето на птицата.Топчетата са внимат..
20.00лв.
без ДДС:20.00лв.
Показва 1 до 12 от 106 (9 страници)