Menu
Your Cart

1кг. Psittacus Eggfood

Тази храна е предназначена за птици с по-дребни размери като Корели, Розово Какаду ,Аратинга, Розела, Вълнисти папагали, Неразделки, Неофеми.


Тя е предназначена като допълнение към диетата на подрастващите папагали.Ежедневната консумация зависи от броя и етапа на развитие на малките , отглеждани от родителите.


Препоръки :

Psittacus Eggfood се предлага като  допълнителна храна на развъдните двойки , в периода на отглеждане на малките им.Не се препоръчва  да се използва като основна храна. Поднася се в сухо състояние, в отделна хранилка.


Състав:

Зърнени култури, продукти и субпродукти от житни зърна,растителни масла, дехидратирани цели яйца, сушена пивоварна мая, продукти и субпродукти от грудки и корени, продукти и субпродукти от семена и маслодайни плодове, минерали, дехидратирана люцерна, инулин (0.05%)


Добавки:

Ароматични смеси, екстракт от индийски карамфил (съдържа екстракт от юка (0.015%) / Сепиолит / Екстракти от естествен произход, богати на токофероли, палмитил-6-аскорбинова киселина / Съединения на микроелементи(железни, медни, манганови и цинкови хелати, безводен калциев йодат и хидроксилиран аналог на селенометионин) / Витамини, провитамини(A, D3, E, C, K, B1,В2, В6, В12, . Пантотенова киселина, ниацин, ас. Фолиева киселина, Биотин, Хлорид, В-каротин, безводен бетаин).


Аналитични компоненти:

Влажност 8.0%, Суров протеин 22.0%, Масла и сурови мазнини 15.0%,Влакна 2,5%, Сурова пепел 4,6%.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.

Етикети: 1кг Psittacus Eggfood