Menu
Your Cart

1кг. Psittacus Lory Special за ръчно хранене: подходяща за Лорита

1кг.  Psittacus Lory Special за ръчно хранене: подходяща за Лорита
1кг. Psittacus Lory Special за ръчно хранене: подходяща за Лорита
32.00лв.
без ДДС: 32.00лв.
  • Stock: In Stock
  • КОД: 1334

Този продукт е предназначен за ръчно хранене на папагали от вида Лори , от момента, в който перата започнат да се появяват.Указания за употреба:Това е формула за продължаване на храненето на ръка. Използва се от третата седмица от живота, когато перата започнат да се появяват. Предназначена е да съставлява 100% от диетата на папагалите. По време на периода на отбиване, тя трябва да бъде постепенно заменена с твърда храна. Смесва се с хладка вода в концентрация 20-25% (подобна текстура на разклатеното кисело мляко / гъста боза). Съхранявайте на сухо и хладно място след отваряне (не се препоръчва охлаждане, и използване на излишно количество, останало от еднократното хранене , замръзването е възможно, ако е херметично затворено).Дневен прием :Средната консумация на формулата на порция е около 16 ml на 100 g телесно тегло. Препоръчително е да се осигури това количество за всяко отделно папагалче, съответното количество и брой хранения според етапа на тяхното развитие. Трябва да се има предвид, че папагалите трябва да са с празни гушки преди всяко хранене.Състав:Зърнени култури, продукти и субпродукти от маслодайни семена и плодове, растителни масла, бобови семена, сушени люцерна, минерали, продукти от зърнени култури и субпродукти, фруктоза, суха пивоварна мая,сухи цветове хибискус, инулин (0.05%)Добавки:Смес от ароматизиращи съставки, екстракт от розмарин, екстракт от африкански невен (съдържа екстракт от юка 0,015%) / Сепиолит / богати на токоферол екстракти от естествен произход, палмитоил-6-аскорбинова киселина / Съединения от микроелементи (железен хелат, хелат на мед, (А, D3, Е, С, К, В1, В2, В6, В12, Пантотенова киселина, калциев йодид безводен и хидроксианалог на селенометионин) / Витамини, Ниацин, фолиева киселина, биотин, холин хлорид, баротин, безводен бетаин)Аналитични съставки:Влажност 7.0%, Суров протеин 20,0%, Сурови масла и мазнини 14.0%, Сурови влакнини 3.8%, Сурова пепел 4.9%

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.