Menu
Your Cart

1кг. Psittacus Neonatal: храна за ръчно хранене в периода 7-21 ден от живота

1кг. Psittacus Neonatal: храна за ръчно хранене в периода 7-21 ден от живота
1кг. Psittacus Neonatal: храна за ръчно хранене в периода 7-21 ден от живота
30.00лв.
без ДДС: 30.00лв.
  • Stock: In Stock
  • КОД: 11344

 Този продукт е предназначен за ръчно отглеждане на папагали (psittacine)  във втората неонатална фаза до момента, в който перата започнат да се появяват. Трябва да се има предвид, че по време на водещата неонатална фаза (7-те най-ранни дни) е подходящо да се използва пшенично брашно от пшеница. Препоръчва се за повечето видове папагал от родовете Psittacus (Африкански сив папагал), Сенегали (Poicephalus ,Sengal / Meyers и др.), Амазони , Какаду , Ари , Розели (Platycercus (Rosellas) ,(Amazona, Cacatua, Ara (Macaws), Psittacula (Александри) , Аратинги (Aratinga ) Канари (Sun, Nanday и Jenday Conures),  и т.н., но е противопоказно (не се препоръчва) за ръчно отглеждане на будки и други малки австралийски папагали. Съдържа високо количество сухо яйце и папая, което насърчава храносмилането.


Указания за употреба :

Това е формула за ръчно  хранене . Тя е предназначена да съставлява 100% от диетата на папагалите. Употребата и се препоръчва през първите 7 до 21 дни от живота, в зависимост от вида. Смесва се с хладка вода до концентрация 20-25% (подобна текстура на разклатено кисело мляко / гъста боза). Съхранявайте на сухо и хладно място след отваряне (не се препоръчва охлаждане, и използване на излишно количество, останало от еднократното хранене , замразяването е възможно, ако е херметично затворено).


Дневен прием :

Папагалите  на седмица от живота си , обикновено се нуждаят от до 6 хранения на ден (в зависимост от вида). Големината на гушката в зависимост от вида  ще определи необходимата доза храна. Броят на храненията на ден намалява с възрастта.


Състав :

Зърнени зърна, продукти и субпродукти от маслодайни семена и плодове, растителни масла (сурово палмово масло 6.5%), сушени цели яйца, бобови семена, продукти и субпродукти от житни зърна, минерали, фруктоза, сушена пивоварна мая, сушени папая, инулин (0.05%)


Добавки :

Смес от ароматизиращи съставки, екстракт от розмарин, екстракт от африкански невен (съдържа екстракт от юка 0,015%) / Сепиолит / богати на токоферол екстракти от естествен произход, палмитоил-6-аскорбинова киселина / Съединения от микроелементи (железен хелат, хелат на мед, (А, D3, Е, С, К, В1, В2, В6, В12, Пантотенова киселина, калциев йодид безводен и хидроксианалог на селенометионин) / Витамини, Ниацин, фолиева киселина, биотин, холин хлорид, безводен бетаин)


Аналитични съставки :

Влажност 6.0%, Суров протеин 24.0%, Сурови масла и мазнини 20.0%, Сурови влакна 3.4%, Сурова пепел 5.8%

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.