Menu
Your Cart

3кг. Psittacus Formula Minor

Този продукт е предназначен за видовете малки и средни папагали от вида Неразделки, Какарики,Пирура,Палеотропични папагали. Не се препоръчва за вълнисти папагали. Тази храна е формулирана да отговаря на хранителните изисквания на птиците в домашни условия и на развъдните двойки по време на техния неразплоден период.


Инструкции за употреба:

Тази храна покрива 100% от хранителните нужди на папагалите в техния неразплоден период. Psittacus Minor не трябва да е по-малко от 70-80% от общия прием, ако добавяте  пресни зеленчуци ,за да осигурите разнообразие . По време на размножителния период, може да добавите Psittacus Eggfood и Psittacus Calcium Grit Fine. Папагалите с основна храна Psittacus Minor не трябва да получават витамини или минерални добавки. Да се ​​съхранява на хладно и сухо място след отваряне в затворен контейнер. Сменяйте водата всеки ден.


Дневен прием:

Консумацията на птици е около 10% до 18% от телесното тегло, в зависимост от вида и температурата на околната среда.


Състав:

Зърнени храни,  семена и плодове, растителни масла, бобови растения, субпродукти от зърнени култури , изсушени цели яйца, сушена бирена мая, минерали, инулин (0.05%)


Добавки:

Екстракт от  Юка   0.015%; Екстракти от Розмарин / сепиолит / богати на токоферол натурални органични екстракти, палмитил-6-аскорбинова киселина / минерални съединения (железен хелат, меден хелат, манганов хелат и цинков хелат, калциев йодат безводен и селенометионин хидроксианалог) / витамини(А, D3, Е, С, К, В1, В2, В6, В12, Псанотенова киселина, ниацин, фолиева киселина, биотин, холин хлорид, В-каротин, бетаин безводен).


Аналитични елементи:

Влажност 8,0%, Суров протеин 16,0%, Сурови масла и мазнини 7.5%, Сурови влакнини 3,0%, Сурова пепел 3,6% 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.