Menu
Your Cart

Aviator – Harness M

Aviator – Harness M
Aviator – Harness M
Aviator – Harness M
Aviator – Harness M
Aviator – Harness M
Най-продавани
Aviator – Harness M
Aviator – Harness M
Aviator – Harness M
Aviator – Harness M
Aviator – Harness M

Да се ​​научи да лети добре е най-сложната и важна задача, която един Папагал има. Вашият спътник ще бъде по-здрав, по-активен, по-способен и по-координиран. Летенето помага с всичко - от самоувереност и самочувствие до общителност и интелигентност.

Авиатор Harness

* Единственият авиатор, проектиран да позволява полет - самонастройващата се каишка се плъзга от гърдите към гърба, докато птицата се изкачва и завива. Материята е еластична, за да се предотврати нараняване когато птицата лети.

* Единственият к
онструиран специално от една цяла лента против бягство - без катарами или клипси, за да не може птицата да ги отвори или да ги счупи. Има място за китката Ви, за да предотврати падането на каишката.


* Единственият лесен монтаж - просто плъзнете каишката върху главата на птицата, повдигнете всяко крило през примката и затегнете каишката.


* Единственият авиатор, който се предлага с БЕЗПЛАТНО 40-минутно DVD с инструкции, което ви казва:


Как лесно да го поставите и безопасно да го използвате.
Как да обучите птицата си да обича Aviator.
Как да научите старите птици на нови трикове.
Предимствата на опционалната линия за полет на Aviator.
Какви положителни промени в поведението да очаквате.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.