Menu
Your Cart

Parrot toy N1231248 : 15см

 Поставете лакомства в горната част на играчката. Завъртете и плъзнете двата пръстена нагоре, за да покриете лакомството, и завъртете, за да се заключи. След това просто се наслаждавайте на забавлението на вашият папагал.

 Когато папагалът вече овладее тази лесна игра, можете да поставите лакомствата в долната част, за да увеличите затрудненията.


Размери:

Дължина с верига 25см 
Дължина без верига 15см 
Ширина 10см Материали:

устойчив акрил, метална верига

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.