Menu
Your Cart

Ръчно хранене на бебета

Съдържание:Този продукт е превъзходна яйчна храна за всички видове папагали, готова за консумация, произведена от пресни яйца ,гарантира перфектно усвояване. Яйчната храна е обогатена със сушени скариди, гамарус, стафиди, плод, зеленчуков и билков микс. Всички тези екстри гарантират чудесен вкус и и..
16.00лв.
без ДДС:16.00лв.
Brand: Psittacus
Psittacus High Energy ( високо енергийна ) храна за ръчно хранене 5 кг., подходяща за Африкански Сив папагал, всички видове Ари и Сенегалски папагалиУпотреба:Този продукт е предназначен за ръчно хранене на папагали, които се нуждаят от високо съдържание на мазнини, като Африкански Сив папагал, всичк..
110.00лв.
без ДДС:110.00лв.
Brand: Psittacus
Psittacus High Protein ( високо протеинова ) храна за ръчно хранене 5 кг., подходяща за Амазонки,Какаду,Корели,Розели, Зелено бузи папагали, Кайки, Вълнисти, Александри.Употреба:Тази храна е специално разработена и използвана с отличен успех в една от водещите ферми за развъждане на африкански Сив п..
110.00лв.
без ДДС:110.00лв.
Brand: Psittacus
 Тази храна е специално разработена и използвана с отличен успех в една от водещите ферми за развъждане на африкански Сив папагал- Psittacus Catalonia (Испания),подходяща за продължаване на ръчното храненето при папагали от вида Амазони,  Какаду,Корели, Розели, Зелено бузи папгали, Кайки, ..
25.00лв.
без ДДС:25.00лв.
1кг. Psittacus Hand Feeding High Energy: за ръчно хранане 1кг. Psittacus Hand Feeding High Energy: за ръчно хранане
Най-продавани
Brand: Psittacus
 Този продукт е предназначен за ръчно хранене на папагали, които се нуждаят от високо съдържание на мазнини, като Африкански Сив папагал, всички видове Ари, Сенегали и други папагали (Psittacus, Ara, Poicephalus и т.н.) от момента, в който перата започнат да се показват. Съдържа най-подходящите..
25.00лв.
без ДДС:25.00лв.
1кг. Psittacus Lory Special за ръчно хранене: подходяща за Лорита
Ограничено количество
Brand: Psittacus
Този продукт е предназначен за ръчно хранене на папагали от вида Лори , от момента, в който перата започнат да се появяват.Указания за употреба:Това е формула за продължаване на храненето на ръка. Използва се от третата седмица от живота, когато перата започнат да се появяват. Предназначена е да със..
32.00лв.
без ДДС:32.00лв.
Brand: Psittacus
Този продукт е предназначен за ръчно хранене на малките видове папагали от момента, в който перата започнат да се появяват,подходяща е за Канари, Розели, Корели,Вълнисти, Александри , Розово Какаду , Аратинги и др.Указания за употреба:Това е формула за продължаване на храненето на ръка. Изпо..
25.00лв.
без ДДС:25.00лв.
Brand: Psittacus
Този продукт е предназначен за ръчно хранене на новородени гълъби. От вторият им ден до 7-8 дневна възраст.Неговата много висока хранителна концентрация (45% CP и 42% GB) го прави подходящ и за ръчно отглеждане на всички видове зърноядни гнездящи птици от раждането до 5-8-дневна възраст. С него..
25.00лв.
без ДДС:25.00лв.
Brand: Psittacus
Tози продукт е предназначен за ръчно хранене на папагали от вида Какаду (с изключение на Палмово Какаду) от момента, в който перата започнат да се появяват.Указания за употреба:Това е формула за продължаване на храненето на ръка. Използва се от третата седмица от живота, когато перата започнат да се..
80.00лв.
без ДДС:80.00лв.
Brand: Psittacus
Този продукт е предназначен за ръчно хранене на папагали от вида Еклектус , от момента, в който перата започнат да се появяват.Указания за употреба:Това е формула за продължаване на храненето на ръка. Използва се от третата седмица от живота, когато перата започнат да се появяват. Предназначена е да..
90.00лв.
без ДДС:90.00лв.
Brand: Psittacus
 Този продукт е предназначен за ръчно отглеждане на папагали (psittacine)  във втората неонатална фаза до момента, в който перата започнат да се появяват. Трябва да се има предвид, че по време на водещата неонатална фаза (7-те най-ранни дни) е подходящо да се използва пшенично брашно от пш..
30.00лв.
без ДДС:30.00лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)