Menu
Your Cart

Lafeber's

Brand: Lafeber's
NutriBerries е направен от папая, ананас и манго с добавени витамини и минерали.Всяко едно парченце съдържа 40-те основни хранителни вещества, препоръчани от д-р TJ Lafeber, които са от съществено значение за здравето на птицата. Топчетата са внимателно създадени в точния за папагалите размер, ..
20.00лв.
без ДДС:20.00лв.
Brand: Lafeber's
Lafeber NutriBerries Original съдържа само хранителни, естествени съставки, включително напукана царевица, сафлор, фъстъци, семена и други.Всяко от тях съдържа 40-те основни хранителни вещества, препоръчани от д-р TJ Lafeber, които са от съществено значение за здравето на птицата.Топчетата са внимат..
20.00лв.
без ДДС:20.00лв.
Brand: Lafeber's
Вкусна и питателна пълноценна храна.Lafeber NutriBerries Sunny Orchard съдържа само хранителни, естествени съставки, включително кайсии, стафиди и червени боровинки,  покрити с витамини и минерали. Всяко от тях съдържа 40-те основни хранителни вещества, препоръчани от д-р TJ Lafeber, ко..
20.00лв.
без ДДС:20.00лв.
Brand: Lafeber's
Lafeber NutriBerries El Paso съдържа само хранителни, естествени съставки, включително червени и зелени чушки, покрити с витамини и минерали и оформени на топчета. Всяко от тях съдържа 40-те основни хранителни вещества, препоръчани от д-р TJ Lafeber, които са от съществено значение за здраве..
20.00лв.
без ДДС:20.00лв.
Brand: Lafeber's
Естествено запазен и балансиран с омега 3 и 6 (което повишава имунната система), AviCakes са чудесни за хранене или лечение, особено когато се използват като ежедневни лакомства.Папагала обича да държи, дърпа и разкъсва  всеки един квадрат. С Lafeber AviCakes храненето може да бъде едновре..
21.00лв.
без ДДС:21.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)