Menu
Your Cart

Tidymix

Brand: Tidymix
Тази Tidymix  комбинация от зеленчуци, съдържа резени от цвекло, резени моркови, тиквени семки и парчета соя. Те са пълни с основни витамини и минерали и са с високо съдържание на фибри. Цвеклото е богато на фибри, които подпомагат храносмилането и е известно, че повишават антиоксид..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
Brand: Tidymix
Този микс съдържа седем различни горски плодове, на които птиците могат да се насладят . Нарязани на кубчета те са прекрасно естествено, здравословно лaкомство, за което се знае, че е от полза за храносмилателната система.Червените боровинки са отличен източник на фибри, които поддържат храносм..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
Brand: Tidymix
Тези малки парченца ананас нарязани на кубчета са прекрасно естествено, здравословно лaкомство, за което се знае, че е от полза за храносмилателната система.Съставки:100% ананас..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
Brand: Tidymix
Тези малки парченца плодове нарязани на кубчета са прекрасно естествено, здравословно лaкомство, за което се знае, че е от полза за храносмилателната система.Съставки:кубчета кайсии, смесени лозови плодове, фурми, ананас, папая, чипс от банан...
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
Brand: Tidymix
Тези малки парченца папая нарязани на кубчета са прекрасно естествено, здравословно лaкомство, за което се знае, че е от полза за храносмилателната система.Съставки:100% папая..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
100гр. Здравословно лакомство тропически плодове 100гр. Здравословно лакомство тропически плодове
Най-продавани
Brand: Tidymix
Плодовете играят важна роля за осигуряването на добре балансиран хранителен режим. Този тропически плодов микс обединява четири от най-популярните тропически плодове, папая, манго, ананас и кокос.Плодовете съдържат много витамини и минерали, а същевременно са с ниско съдържание на калории, коет..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
Brand: Tidymix
Зеленчуците са от съществено значение в хранителния режим на птиците. Този микс е пълен с основни витамини, минерали и е с високо съдържание на фибри.Цвеклото е богато на фибри, които подпомагат храносмилането и е известно, че повишават антиоксидантните ензими и белите кръвни клетки.Морковите с..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
Brand: Tidymix
Този продукт съдържа 18 здравословни балансирани съставки. Лесен за приготвяне, с ниско съдържание на мазнини, с високо съдържание на протеини и 100% годни за консумация. Сместа има кафяв ориз и пълнозърнести семена, както и 18 различни варива, грах, леща, фасул и други. Чудесен източ..
22.00лв.
без ДДС:22.00лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)