Menu
Your Cart

40гр. Хавайски микс с макарони

40гр. Хавайски микс с макарони
40гр. Хавайски микс с макарони
40гр. Хавайски микс с макарони
40гр. Хавайски микс с макарони

Този продукт е сладък плодов микс с трицветни тестени изделия и много вкусни зеленчуци, за да може всеки папагал да му се наслаждава. Добавените екструдирани гранули са обогатени с основни витамини, аминокиселини и минерали, за да се гарантира, че птицата получава вкусно ястие, пълно с питателни и хранителни вещества.

Съставки:

Паста. Плодове (20% смес от папая, ананас, стафиди), зърнени храни, зеленчуци, семена, минерали, метионин, треонин


Как да приготвите:
Изсипете съдържанието на 1 пакетче в купа (подходяща за микровълнова фурна)
Добавете 50мл вода и разбъркайте добре.
Поставете в микровълновата за около 3 минути (1000W) - НЕ ПОКРИВАЙТЕ.


Начин на хранене:
Оставете да се охлади преди да поднесете на вашата птица.


Съхранение:
Готовата смес може да се съхранява до 2 дни в хладилника.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.