Menu
Your Cart

5кг. Psittacus Lory Nectar

5кг. Psittacus Lory Nectar
Най-продавани
5кг. Psittacus Lory Nectar
130.00лв.
без ДДС: 130.00лв.
Цена в Бонус точки: 2
  • Stock: In Stock
  • КОД: 1010

 Този продукт е пълноценна храна, предназначена за  папагали от подсемейството  на Лоритата(Loris и Loriquitos). Съдържа лесно усвояеми  съставки, специфични за диетата на Лоритата, за добър апетит и постигане на максимално качество на оперението. Препоръчваме  Lory Nectar да се комбинира едновременно с Lory Gel. Заедно и двата продукта позволяват да се покрият по подходящ начин специфичните хранителни нужди на различните видове Лорита във всеки един етап, като сами регулират  поглъщането на повече или по-малко количество от всеки продукт.


Препоръки:

Препоръчително е Lory Nectar и Lory Gel  да се предлагат едновременно в отделни хранилки. За предпочитане е те да бъдат в суха форма, въпреки че могат да се предлагат и в смес с вода под формата на кремообразна суспензия. Важно е да почиствате хранилките  ежедневно. В топли условия, ако продуктът се предлага разреден, препоръчително е продуктът да се подновява повече от веднъж на ден. Препоръчваме всеки ден да се поднасят  пресни плодове на птиците. Не е необходимо да добавяте витамино-минерална добавка към храната на  папагали, които основно се хранят с Lory Nectar и Lory Gel.


Ежедневно потребление:

Ежедневната консумация варира от 7 до 10 гр. гел и сух нектар на 100 g телесно тегло.


Съставки: 

Фруктоза, сушена ябълка, зърнени култури, семена и маслодайни плодове, сушена бирена мая, сушена папая, минерали, растителни масла, бобови семена, продукти и субпродукти от зърно, инулин (0.05%)


Добавки:

Смеси от аромати (съдържа екстракт от Юкa 0,015%); Екстракт от Розмарин;  цветен екстракт / сепиолит / Естествени екстракти, богати на токофероли, палмитил-6-аскорбинова киселина / съединения на олигоелементите (хелати на желязо, мед, манган и цинк, безводен калциев йодат и хидроксилиран селенометионинов аналог) / Витамини, провитамини (А, D3, Е, С, К, В1, В2, В6, В12, пантотенова киселина, ниацин, фолиева киселина, биотин, холин хлорид, В- каротин, бетаин безводен)


Аналитични съставки:

Влажност 5.0%, Суров протеин 7.0%, Сурови масла и мазнини 3.0%, Сурови влакнини 3.9%, Сурова пепел 2.2%

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.