Menu
Your Cart

350гр. Psittacus Maintenance white

Пълноценна храна за видовете канарчета, които не трябва да променят цветове си.

С високи нива на витамин А този продукт е подходящ за бели на цвят канарчета. Формулите Serinus са пълноцени храни. Птиците получават всичко необходимо за да бъдат оптимално здрави, с отлично качество на оперението.

Psittacus Maintenance white са предназначени за породи, които поради стандартите на установените състезания, не трябва да  проявяват в оперението си червеникаво или жълтеникаво.

Създадени за да бъдат предлагани като единствена храна, но по желание може да се комбинират със семена в смесени диети.

Препоръчително е периодично да предоставяте листа от зеленчуци с цел да се даде разнообразие на диетата. 

Съхранявайте на хладно и сухо място.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.