Menu
Your Cart

Кацалка за папагали: 22см

Кацалка за папагали: 22см
Кацалка за папагали: 22см
Кацалка за папагали: 22см
Ограничено количество
Кацалка за папагали: 22см
Кацалка за папагали: 22см
Кацалка за папагали: 22см

Вълнообразна калциева кацалка 20 см. , осигурява не само забавно място за кацане на вашия папагал , но и се грижи за стъпалата ,човката и ноктите на птицата ви.Тази дъвчаща , ядлива кацалка е добър източник на калций , грапавата повърхност ,осигурява добър захват и е благоприятна за здравето на стъпалата.

Подходяща за Африкански сив папагал , Амазони, Еклектус ,Ари( по-дребни видове),Аратинги,Голям Александър и др.

Дължина: 22 см.
Диаметър: 5 см.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.