Menu
Your Cart

454гр. Harrison`s High Potency Coarse

454гр. Harrison`s High Potency Coarse
РАЗПРОДАДЕНО
454гр. Harrison`s High Potency Coarse
32.00лв.
без ДДС: 32.00лв.
  • Stock: In Stock
  • КОД: 212134

Опции

Тъй като птиците могат да имат непоносимост към изкуствените пестициди, торове и консерванти, Harrison's Bird Foods са разработили първата и единствена 100% органична храна за птици.

Съставките са първокласни пълнозърнести храни и са одобрени за консумация от човека.

Harrison`s High Potency Coarse трябва да се използва, когато птицата има повишени хранителни нужди, като например по време на оперение, размножаване, отбиване или при боледуване.

Използвайте като основна храна за Африканско Жако и големи Ари, заради повишените им хранителни нужди.


Гарантиран анализ:

Суров протеин (мин.) 18%

Суров мазнини (мин.) 15%

Сурови влакнини (макс.) 7%

Влага (макс.) 10%.


Начин на хранене:
Aмазони, Еклектус.... 15-30g
Африканско Жако .... 10-30g
Голямо какаду, Ара ...15-50g


Съхранение:

Тъй като Harrison`s се ангажира да защитава вашата птица от изкуствени консерванти, предлагаме Ви да вкусите и помиришете този продукт за свежест преди хранене. Използвайте храната до 4 - 6 седмици след отваряне на опаковката. Поддържайте храната свежа за дълго, като извадите въздуха от плика и внимателно запечатате след всяка употребаСъхранявайте храната в оригинална торбичка. Не съхранявайте храната в найлонови торбички или друго. Да се ​​съхранява на стайна температура. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.