Menu
Your Cart

454гр. Harrison`s Adult Lifetime Coarse

454гр. Harrison`s Adult Lifetime Coarse
454гр. Harrison`s Adult Lifetime Coarse
32.00лв.
без ДДС: 32.00лв.
  • Stock: In Stock
  • КОД: 21412354

Опции

Тъй като птиците могат да имат непоносимост към изкуствените пестициди, торове и консерванти, Harrison's Bird Foods са разработили първата и единствена 100% органична храна за птици.

Съставките са първокласни пълнозърнести храни и са одобрени за консумация от човека.

Harrison`s Adult Lifetime Coarse е ежедневна гранула.


Гарантиран анализ:
Суров протеин (мин.) 15%,
Сурови мазнини (мин.) 5,5%,
Сурови фибри (макс.) 6,5%,
Влага (макс.) 10%.


Начин на хранене:
Амазони, Еклектус.... 15-30g
Какаду .... 15-30g

големи Ари и Африканско Жако.....20-60 g

Съхранение:

Тъй като Harrison`s се ангажира да защитава вашата птица от изкуствени консерванти, предлагаме Ви да вкусите и помиришете този продукт за свежест преди хранене. Използвайте храната до 4 - 6 седмици след отваряне на опаковката. Поддържайте храната свежа за дълго, като извадите въздуха от плика и внимателно запечатате след всяка употребаСъхранявайте храната в оригинална торбичка. Не съхранявайте храната в найлонови торбички или друго. Да се ​​съхранява на стайна температура. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.