Menu
Your Cart

Harrison`s Power Treats

Вкусно, препечено лакомство за вашите пернати любимци.Power Treat може да се предлага в суха, овлажнена, студена, затоплена или натрошена форма.Прекрасен метод за привикване към нова храна на разглезени и инатливи птици или на птици ,които се нуждаят от допълнителна енергия след болест.

Power Treats са с високо съдържание на антиоксиданти и имат добре балансирани незаменими мастни киселини.

Power Treats могат да се използват при отбиване и са полезни за птици със суха люспеста кожа ,човка или нокти, оплешивяване на краката, липса на блясък и подходящ цвят на перата , проблемно оперение и др.

Power Treats са подходящи и за всички видове птици в зряла възраст.

* СЕРТИФИЦИРАН ОРГАНИЧЕН СЪСТАВ
Гарантиран анализ
Суров протеин (мин.) 13%,
Сурови мазнини (мин.) 15%,
Сурови влакна (макс.) 7%,
Влага (макс.) 10%Начин на хранене:

Може да съставлява до 30% от диетата на вашия папагал.
Малки птици: 1,5 броя на ден.
Средни птици: 3 броя на ден.
Големи птици: 9 броя на ден. 
съхранение:
Harrison`s Bird Food не съдържа изкуствени консерванти. Веднъж отворена, торба с Харисън трябва да се използва в рамките на 6 седмици. Съхраняването на храна в хладилник или фризер помага за поддържане на свежест.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.