Menu
Your Cart

800гр. Psittacus Maintenance High Protein Formula

800гр. Psittacus Maintenance High Protein Formula
800гр. Psittacus Maintenance High Protein Formula
800гр. Psittacus Maintenance High Protein Formula
800гр. Psittacus Maintenance High Protein Formula
800гр. Psittacus Maintenance High Protein Formula
800гр. Psittacus Maintenance High Protein Formula
800гр. Psittacus Maintenance High Protein Formula
25.00лв.
без ДДС: 25.00лв.
  • Stock: In Stock
  • КОД: 325352

Psittacus High Protein (формула за поддържане) са гранули за папагали, които имат високо протеиново изискване в ежедневната си диета.

Подходящи за  Амазони, Какаду, Александри и др.

Поддържащите храни са формулирани, за ежедневна консумация от домашните ви любимци и развъдни двойки  извън размножителния период.

Гранулите от Psittacus High Protein ухаят много приятно и затова се консумират безпроблемно от повечето папагали, дори и да не са ги опитвали преди!

Гранулите Psittacus High Protein не съдържат оцветители , само естествени антиоксиданти.


Указания за употреба:

Предназначена е  да съставлява 100% от диетата на папагалите в непродуктивните периоди. Все пак, ако се предлагат пресни плодове и зеленчуци ежедневно, за да се предаде разнообразие  на диетата, препоръчваме,  Psittacus  да съставлява не по-малко от 60% от общия прием. Не трябва да се дават витамини и минерални добавки на папагалите, чиито основната храна е Psittacus. Препоръчително  е храната и водата да се подновяват ежедневно. Съхранявайте на сухо и хладно място след отваряне (не се препоръчва охлаждане, замразяването е възможно, ако е херметически  затворено).


Дневен прием:

Консумацията  варира между 5% и 8% от телесното тегло. Средните видове (например, Амазони) консумират около 20-40 грама на ден.


Състав:

Зърнени култури, продукти и суб продукти от маслодайни семена и плодове, бобови семена, растителни масла, фруктоза, сушена пивоварна мая, минерали, инулин (0.05%)


Добавки:

Смес от ароматизиращи съставки, екстракт от розмарин (съдържа екстракт от юка 0,015%) / Сепиолит / богати на токоферол екстракти от естествен произход, палмитоил-6-аскорбинова киселина / Съединения от микроелементи (железен хелат, меден хелат, манганов хелат, цинков хелат; (А, D3, Е, С, К, В1, В2, В6, В12, Пантотенова киселина, Ниацин, Фолиева киселина, Биотин) и витамини, провитамини и химически добре дефинирани субстанции , Холин хлорид, В-каротин, безводен бетаин).


Аналитични съставки:

Влажност 7.0%, Суров протеин 21.5%, Сурови масла и мазнини 8.0%, Сурови влакна 4.1%, Сурова пепел 5.5%

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.