Menu
Your Cart

Стимулираща играчка за папагали

Стимулираща играчка за папагали
Стимулираща играчка за папагали
Стимулираща играчка за папагали
Стимулираща играчка за папагали
Стимулираща играчка за папагали
64.00лв.
без ДДС: 64.00лв.
  • Stock: In Stock
  • КОД: 2111

Всяко от четирите отделения трябва да бъде отворено по различен начин и основата да се върти наоколо, това засилва вълнението и задържа папагала да гадае за най-бързия начин!

Проектиран за закрепване отстрани на повечето клетки за папагали.

Размери:
обща ширина  20 сантиметра 
обща ширина в отворено състояние 26 см 
цялостна дълбочина  5 см 
цялостна дълбочина  в отворено състояние 10см 


Материали:
поликарбонатна пластмаса, неръждаема стомана

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.