Menu
Your Cart

Interactive parrot toy N44556

Топката е достатъчно лека, че дори папагали със среден размер, като Сенегали, Александри, Кайки и др., могат да вдигнат и задържат топката, за да извлекат всякакви скрити предмети и лакомства от нея.

Папагалите са интелигентни животинки, затова играчките за намиране на храна са чудесен начин за тяхната психическа стимулация, както и добра физическа тренировка.


Почистване:
продукт може да се мие ръчно или в съдомиялната машина.

Размери:
Диаметър 9 см 


Материал:
поликарбонат, метал

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.