Menu
Your Cart

12.5кг MIXTURE FOR PARROTS XXL

  Benelux - висококачествени подсилени храни за птици.

В храната са използвани само внимателно подбрани, най-добрите семена, отглеждани под слънчева светлина. Добре балансираният състав съответства на индивидуалните характеристики за всеки вид папагали, за да се осигури добро здраве и поддържан външен вид.

MIXTURE FOR PARROTS XXL   е специално проектирана за големи видове папагали. Смеските са подбрани внимателно с най-вкусните съставки. .Разнообразието от семена, обогатени с основни витамини подобряват цялостното здраве на папагалите. Всички опаковки са херметически затворени за максимална свежест.


Състав :

Слънчогледово семе бяло 20%, фъстъци 15%, екструдирани гранули 6%, слънчогледово семе 15%, елда 5%, бяла царевица 5%, сушени плодове 4%, небелен ориз 5%, шарено слънчогледово семе 6%, царевица за пукане 6 %, сушени моркови 1%, пшеница 10%, бяло сорго 2%.


Произведени в Белгия 

* 100% натурални съставки.

FAVV сертификат за качество.


 Повече от 87 години Benelux е водеща компания в индустрията за домашни любимци. Водени от любовта към домашните животни, както и ангажираността и опита на трите поколения от семейството DEMEY, KINLYS GROUP не само на националния, но и на международния пазар, като се е превърнала в лидер. 


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.