Menu
Your Cart

2бр. Крекери за папагали: Банан

2бр. Крекери за папагали: Банан
2бр. Крекери за папагали: Банан
7.00лв.
без ДДС: 7.00лв.
  • Stock: In Stock
  • КОД: 16262

Крекерите за папагали са лакомства приготвени от любимите им семена. Направени с вкусни съставки и специално пригодени за видове малки и големи папагали, те са богати на ключови хранителни вещества, насочени изцяло към нуждите им.


Съставки:

(зърнени култури - 63,57%) пшеница, царевица карди, дари, сорго, овес, просо, сушен банан, пшеница , (маслодайни семена - 23,04%) семена от секира, слънчоглед, коноп (хлебни и сладкарски изделия - 12,54%) смлени гъби за оцветяване, яйца, мед, (мек растителен произход - 0,85%), тиква.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.