Menu
Your Cart

Купа с бързо заключване

Купа с бързо заключване
Купа с бързо заключване
Купа с бързо заключване
Купа с бързо заключване
Купа с бързо заключване
25.00лв.
без ДДС: 25.00лв.
  • Stock: In Stock
  • КОД: 42355

Ако папагала Ви хвърля обикновените купички за храна на пода, това е решението. Проектирана така, че лесно да изваждате купата при необходимост, но въпреки това да бъде напълно устойчива за птицата Ви!

Със сигурността си на фиксиране папагалът повече няма да може да разлее храна по пода, което означава по-малко разсипване, по малко чистене, и повече време да прекарвате с папагала си.


Закрепете стабилно държача към пръчките на клетката на птицата и след това просто завъртете чашата, за да я закрепите или извадите (все пак не оставяйте само държача в клетката за дълги периоди).

Изработена от твърд нетоксичен материал, достатъчно дълбока.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.