Menu
Your Cart

100гр. Био натурални пробиотици: BIOENTERO+

100гр. Био натурални пробиотици: BIOENTERO+
100гр. Био натурални пробиотици: BIOENTERO+
28.00лв.
без ДДС: 28.00лв.
  • Stock: In Stock
  • КОД: 329777

Създаването и стабилизирането на здрава чревна среда е съществен аспект за здравето на папагалите. Продуктът BIOENTERO+, създаден от Италиянската компания BioVetLine, доказано подкрепя тези важни цели както по време на началната чревна колонизация след излюпването на пиленцата, така и като част от успешна ре-колонизация, например след приемане на антибиотици.


Oптимизира микробната колонизация на птичите черва и подобрява общия имунитет и такива параметри като наддаването на тегло и ефективността на храната.


Употреба:

Може да се дава целогодишно.


Дозировка:

Добавете 10/15гр. на 1 кг храна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.