Menu
Your Cart

57 гр. Награда за папагали

57 гр. Награда за папагали
57 гр. Награда за папагали
57 гр. Награда за папагали
57 гр. Награда за папагали
57 гр. Награда за папагали
57 гр. Награда за папагали

Награда подходяща за всички видове папагали. Ярките им цветове и интересна форма заинтригуват любознателните папагали.

Например, скрийте тези лакомства в интерактивни играчки за намиране, наблюдавайте как умният и интелигентен папагал се наслаждава на търсенето им. 


Съставки:
царевично брашно, царевично нишесте, пълномаслено соево брашно, нишесте от тапиока, глюкозен сироп, палмово масло, калциев карбонат, бакпулвер, пивоварни сушени дрожди, аромати на естествени плодове, добавени цветове


Гарантиран анализ:
Суров протеин (мин.) 10,0%
Необработена мазнина (мин.) 5,0%
Сурови влакна (макс.) 3,0%
Влага (макс.) 12,0%

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.