Menu
Your Cart

100мл. Течен калций - Super Calcium +

100мл. Течен калций - Super Calcium +
Най-продавани
100мл. Течен калций - Super Calcium +
25.00лв.
без ДДС: 25.00лв.
  • Stock: In Stock
  • КОД: 3535

Недостигът на калций при птиците може да причини скубане на перата, нервност, депресия, падане от пръчката и други здравословни проблеми. 

Специално разработен SUPER CALCIUM + е отлично балансиран разтвор, съдържащ важни минерали и микроелементи за здрави птици.

Този продукт представлява концентрирана биодостъпна форма на калций, магнезии и фосфор формулирана за максимална чревна абсорбация. 

Може да се прилага, както в питейната вода, така и в храната.


Съдържание:
Composition : Phosphorus 100 g/l, calcium 18 g/l, magnesium 12 g/l, sodium 8,6 g/l, manganese 2 400 mg/l, zinc 2 600 mg/l, copper 600 mg/l, cobalt 20 mg/l


Как да използваме:

Добавете 1 кафена лъжичка (2мл) към 250мл чиста питейна вода.

Или 2 кафени лъжички върху мека храна или плодове.


 Два пъти седмично за домашни птици извън развъден сезон.

 Пет пъти седмично за птици в развъден сезон.Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.