Menu
Your Cart

Метален силует Жако

Детайли:

Височина:  19см

Ширина:  39см

Материал:

3 мм стомана

Това е от нашата елегантна колекция силуети за дизайн на градини!

  • Ексклузивно проектирани от нашите собствени дизайнери! 
  • Уникалните метални птици и приказни силуети ще добавят красота към всеки градински пейзаж!
  • С подходяща опаковка са чудесен подарък за любителите на пернатковци!

Тези силуети ще останат във времето да красят вашите дворове дълги години, тъй като се изменят от климатичните условия и стават още по красиви, придобили естествена патина! Украсете вашата градина с тези завладяващи метални силуети, превърнете средата си в произведение на изкуството и впечатлете гостите си !


Приложение:

Монтирайте на дървени колове, огради, клони на дървета, греди от дърво, дори на касата на входната си врата!

Изключително лесен монтаж. Просто заковете на избрано от Вас место.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.