Menu
Your Cart

Метален силует Токан

Детайли

височина: 24см

ширина: 28см

Това е от нашата елегантна колекция силуети за дизайн на градини!

  • Ексклузивно проектирани от нашите собствени дизайнери! 
  • Уникалните метални птици и приказни силуети ще добавят красота към всеки градински пейзаж!
  • С подходяща опаковка са чудесен подарък за любителите на пернатковци!

Тези силуети ще останат във времето да красят вашите дворове дълги години, тъй като се изменят от климатичните условия и стават още по красиви, придобили естествена патина! Украсете вашата градина с тези завладяващи метални силуети, превърнете средата си в произведение на изкуството и впечатлете гостите си!


Приложение:

Монтирайте на дървени колове, огради, клони на дървета, греди от дърво, дори на касата на входната си врата!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.