Menu
Your Cart

500гр. Psittacus Columbae: за ръчно хранене на гълъби

500гр. Psittacus  Columbae: за ръчно хранене на гълъби
Ново
500гр. Psittacus Columbae: за ръчно хранене на гълъби
25.00лв.
без ДДС: 25.00лв.
  • Stock: In Stock
  • КОД: 889788

Този продукт е предназначен за ръчно хранене на новородени гълъби. От вторият им ден до 7-8 дневна възраст.

Неговата много висока хранителна концентрация (45% CP и 42% GB) го прави подходящ и за ръчно отглеждане на всички видове зърноядни гнездящи птици от раждането до 5-8-дневна възраст. С него пилетата растат от първия ден със същата скорост, както когато са отгледани от родителите си.

Поради своите добри характеристики е много подходящ и за възстановяване на недохранени птици.

В неговия състав се използват само благородни съставки с изключителна чистота.

Приготвя се с приблизителна концентрация от 25% твърди вещества в топла вода от втория ден от живота.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.

Етикети: 1кг Psittacus Eggfood