Menu
Your Cart

5кг. LORY DIET - подходяща за Лорита

5кг. LORY DIET - подходяща за Лорита
Ново
5кг. LORY DIET - подходяща за Лорита
130.00лв.
без ДДС: 130.00лв.
  • Stock: In Stock
  • КОД: 8981

Това е пълноценна храна, богата на захари, подходяща за възрастни папагали от вида Лорита. Съдържа дехидратирана ябълка и дехидратирано цяло яйце.

Може да се предлага суха и / или смесена с вода.

 Сухото използване подобрява консистенцията на изпражненията на птицата.

Ако използвате LORY DIET смесено с вода, сместа трябва да има консистенцията на кремообразна каша. 

В случай на използване на продукта, смесен с вода, трябва да се приготви точното количество, така че да се консумира за кратко време, за да предотвратим ферментацията и замърсяването му.

Като ориентир тези птици изяждат между 8 и 16 грама сух продукт на всеки 100 гр. тяхно тегло.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.