Menu
Your Cart

5kg. PAPILLA COCKATOO SPECIAL за ръчно хранене на Какаду

5kg. PAPILLA COCKATOO SPECIAL за ръчно хранене на Какаду
5kg. PAPILLA COCKATOO SPECIAL за ръчно хранене на Какаду
85.00лв.
без ДДС: 85.00лв.
  • Stock: In Stock
  • КОД: 82334

Предназначен е за ръчно отглеждане на  Какаду (с изключение на какаду от родовете Probosciger и Calyptorhynchus ).

Това е каша за продължаване, формулирана да съставлява 100% от храната на папагала, която трябва да се използва от момента, в който фоликулите с пера се появят до израстването.

Препоръчително е кашата да се приготвя с топла вода и с твърда концентрация приблизително 25%.

Аналитични компоненти:

Протеини 21,0%, мазнини 10,0%, фибри 5,7%, пепел 5,9%

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.