Menu
Your Cart

Клетка: 82/80/165 см

 Клетката е проектирана с внимание към детайлите, за да отговаря на нуждите на вашите пернати приятели, осигурявайки им спокойна и приятна среда за живот.

Клетка за среден и голям папагал е оборудвана с необходимите удобства, 3 броя съдове за хранене и кацалка, предоставя уютно жилище за вашите пернати приятели. Просторното пространство осигурява достатъчно място за разперване на крилете на папагала. Висококачествените материали осигуряват сигурност и комфорт. 

 Има широка главна врата с достъп, което улеснява влизането и излизането на папагала в клетката. Тавичката на дъното под решетката е за да събира всички отпадъци, като лесно се изважда и почиства.


Размери:

Обща височина в отворено състояние 165см

Дълбочина 80 см

Ширина 82 см

Посочените размери са с от край до край на външната тава! Aксесоари:

 3бр. съдове за хранене

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.