Menu
Your Cart

1кг. Primus - семена за ежедневна употреба

1кг. Primus  - семена за ежедневна употреба
Ново
1кг. Primus - семена за ежедневна употреба
10.00лв.
без ДДС: 10.00лв.
  • Stock: In Stock
  • КОД: 1215321

 Primus е изключително разнообразна и балансирана смес. Сместа отговаря на хранителните изисквания на Австралийските видове папагали, като Корели и Розели.

Съдържа:семена, зърнени култури, плодове (минимум 9%, от които 11% ябълка, 11% папая, 11% киви), яйца и яйчни деривати (3% ), растителни протеинови екстракти, минерали (минимум 2% миден пясък), различни захари, масла и мазнини, мая.Новото петзвездно (5 *) меню, съчетава богато разнообразие от най-качествени слънчогледови семена и зърнени храни заедно с висококачествени протеини, растителни добавки, билки, бобови растения и плодове от естествената жизнена среда на конкретната птица. Лесно смилаема смеска с естествен визуален външен вид , с добавен миден пясък . Всички основни хранителни вещества присъстват в правилните пропорции.

Произведени в Белгия от Benelux

* 100% натурални съставки.

FAVV сертификат за качество.


 Повече от 87 години Benelux е водеща компания в индустрията за домашни любимци. Водени от любовта към домашните животни, както и ангажираността и опита на трите поколения от семейството DEMEY, KINLYS GROUP не само на националния, но и на международния пазар, като се е превърнала в лидер. Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.