Menu
Your Cart

Parrot Toy N561: 17см

Този продукт с цветните си дървени бъчви, дискове , кокосови черупки и цветни сизалови въжета осигурява на Папагалите материали, които могат да дъвчат и да ги пречупват. 

Дъвченето на черупки от дърво и кокос помага на птица да поддържа клюна си хубав и здрав. 

Размери:
Дължина 37см (15 ”) 
Ширина 13см (5”) 


Материали:
дърво, луфа, кокосова обвивка, сизал, метал

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.