Menu
Your Cart

Parrot Toy : 53см

Тази голяма играчка от естествени материали без оцветители е направена за дъвчене и забавление.

Висящите кокосови черупки , кожено въже, естествени дървесни летви, резени луфа, кокосова черупка, резени бамбук, мини трупи с кора и кости от сепия са чудесно и полезно забавление за всеки папагал.

Размери:
Дължина 53 см 
Диаметър 20см


Материали:
кокосови Shell, Natural Leaf, луфа, бамбук, Сепия Bone, Veggie кожа, дърво, метал

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.