Menu
Your Cart

Клетка: 76см\71см\160см

Клетката е проектирана с внимание към детайлите, за да отговаря на нуждите на вашите пернати приятели, осигурявайки им спокойна и приятна среда за живот.

Клетка за среден и голям папагал е оборудвана с необходимите удобства, 5 броя съдове за хранене и кацалка, предоставя уютно жилище за вашите пернати приятели. Просторното пространство осигурява достатъчно място за разперване на крилете на папагала. Висококачествените материали осигуряват сигурност и комфорт. 

Има широка главна врата с достъп, което улеснява влизането и излизането на папагала в клетката. Тавичката на дъното под решетката е за да събира всички отпадъци, като лесно се изважда и почиства.


Размери:

Обща височина 160см

Дълбочина 71 см

Ширина 76 см

Чиста площ :60 x 56 x 70см
Разстояние между прътите: 17,4 мм
Дебелина на прътите: 3,5 мм
Тегло: 30 кг


Aксесоари:

Включва 5 стоманени хранилки (3 големи в клетката и две малки над нея)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.