Menu
Your Cart

5кг. Psittacus Micro Formula: за Вълнисти папагали, Корели, Неразделки , малки папагалчета и неофеми

5кг. Psittacus Micro Formula: за Вълнисти папагали, Корели, Неразделки , малки папагалчета и неофеми
Ново
5кг. Psittacus Micro Formula: за Вълнисти папагали, Корели, Неразделки , малки папагалчета и неофеми
75.00лв.
без ДДС: 75.00лв.
  • Stock: In Stock
  • КОД: 10096


Употреба:

Този продукт е предназначен за видове  като Вълнисти, Корели,Неразделки , малки папагалчета и неофеми. Поддържащите храни са формулирани, за ежедневна консумация от  домашните ви  любимци и развъдни двойки  извън размножителния период. Съставът им отговаря на хранителните изисквания на птиците през този етап.


Указания за употреба:

Той е предназначен да съставлява 100% от диетата на папагалите в непродуктивните периоди. Все пак, ако се предлагат пресни плодове и зеленчуци ежедневно, за да се предаде разнообразие  на диетата, препоръчваме Psittacus  Micro да съставлява не по-малко от 70-80% от общия прием. По време на размножителния сезон папагалите трябва винаги да имат достъп до Psittacus Eggfood(мека яйчна храна) and Calcium Grit Fine( финен Калций). Не трябва да се дават витамини и минерални добавки на папагалите, чиито основната храна е Psittacus. Препоръчително  е храната и водата да се подновяват ежедневно. Съхранявайте на сухо и хладно място след отваряне (не се препоръчва охлаждане, замразяването е възможно, ако е херметически  затворено).


Дневен прием :

Консумацията на птици е около 10% от телесното им тегло за Корели и до 18% при Вълнисти и Неразделки.


Състав:

Зърнени култури, продукти и субпродукти от зърнени култури, растителни масла, сушена пивоварна мая, минерали, сушена люцерна, сушено цялото яйце, продукти и субпродукти от маслодайни семена и плодове, инулин (0.05% ).


Добавки:

Смес от ароматизиращи съставки, екстракт от африкански невен (съдържа екстракт от юка 0.015%) / Сепиолит / богати на токоферол екстракти от естествен произход, палмитил-6-аскорбинова киселина / Съединения от микроелементи (железен хелат, меден хелат, хелат на манган, цианов хелат; калциев йодат безводен и хидроксианалог на селенометионин) / Витамини, провитамини и химически добре дефинирани вещества с подобни ефекти (А, D3, Е, С, К, В1, В2, В6, В12, Пантотенова киселина, Ниацин, Биотин, холин хлорид, В-каротин, безводен бетаин)


Аналитични съставки:

Влажност 9,0%, Суров протеин 16,0%, Сурови масла и мазнини 7,5%, Сурови влакнини 2,7%, Сурова пепел 3,9%

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.