Menu
Your Cart

Клетка: 72см\71см\154см

Клетка:  72см\71см\154см
Ново

ИКОНОМИЧНОТО РЕШЕНИЕ за всички видове средни и малки папагали.
Клетката е проектирана с внимание към детайлите, за да отговаря на нуждите на вашите пернати приятели, осигурявайки им спокойна и приятна среда за живот.

Клетка за среден и голям папагал е оборудвана с необходимите удобства, 4 броя съдове за хранене и кацалка, предоставя уютно жилище за вашите пернати приятели. Просторното пространство осигурява достатъчно място за разперване на крилете на папагала. Висококачествените материали осигуряват сигурност и комфорт. 

Има широка главна врата с достъп, което улеснява влизането и излизането на папагала в клетката. Тавичката на дъното под решетката е за да събира всички отпадъци, като лесно се изважда и почиства.

Размери:

Обща височина 154см

Дълбочина 71 см

Ширина 72 см

Чиста площ : 50 x 50 x 64см
Разстояние между прътите: 17 мм
Дебелина на прътите: 2.5 мм

Разполага с:
- Горен плейграунд с 2 хранилки от неръждаема стомана.
- Тава в плейграунда за игра.
- 2 въртящи се хранилки, в самата клетка от неръждаема стомана.
- Подвижна решетка и тава.
- Странични тави за събиране на отпадъци.
Aксесоари:

Включва 4  стоманени хранилки (2 големи в клетката и две малки над нея)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Храни:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е индивидуален и тази информация е ориентировъчна. Вие най-добре познавате папагала си.

Играчки:

Моля имайте предвид, че всеки папагал е различен и играчките трябва да се избират внимателно, за да съответстват на личността на вашият. Много играчки са направени за дъвчене и унищожаване, това е част от забавлението и задоволява природните им инстинкти, така че ако играчката не издържи толкова дълго, колкото сте очаквали, вероятно това е защото не е била подходяща точно за вашата птица.

Единствената играчка, която е 100% безопасна, е тази, с която вашият папагал никога не играе. Силно препоръчваме строг надзор, особено когато въвеждате нови или непознати играчки.

Важно е да проверявате играчките редовно, може да се наложи да поправите или подмените ако са станали опасни. Моля, обърнете особено внимание на въжените играчки, всички свободни нишки трябва да бъдат подрязани веднага.